FAQ

KAN IK RETOURNEREN INDIEN IK NIET TEVEREDEN BEN ?:
We willen graag dat u tevreden bent met de producten die u koopt bij Haarverf.nl. Pas als u de bestelde producten heeft ontvangen, en u heeft gecontroleerd dat alles in orde is, is voor ons uw order succesvol afgesloten. We willen dat u zich zeker voelt wanneer u bestelt bij ons, en daarom bieden we u een retourrecht van 2 weken, gerekend vanaf het moment dat u de bestelling ontvangt.
Wilt u de volledige bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres.

Haarverf.nl
Hoofdbroekerweg 46
6443 XX BRUNSSUM

HaarverfReus.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Haarverf.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Haarverf.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag Haarverf.nl wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Haarverf.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Om het retourneren te vergemakkelijken ontvangt u bij uw bestelling een retourbon. Vult u aub ook het rekeningnummer in waarop u uw aankoopbedrag wenst te ontvangen.

OP WELKE MANIER KAN IK BETALEN ?:
U kunt betalen per creditcard (VISA, MasterCard), via iDEAL, PayPal, AfterPay of op rekening. Wij rekenen geen extra kosten voor de wijze van betalen. Bij betaling per creditcard, PayPal, AfterPay of via iDEAL wordt het aankoopbedrag bij het bestellen afgeschreven en gaat Haarverf.nl direkt over tot verzending van de door u bestelde artikelen.
Betaald u via een bankoverschrijving dan heeft u de volgende bankgegevens nodig:
IBAN nummer: NL19 KNAB 0255 6065 91 ten name van Ariana Cosmetics
BIC code: KNABNL2H

IK KOM UIT BELGIE, KAN IK BETALEN MET MISTERCASH?:
U kunt betalen met MisterCash. Wij rekenen geen extra kosten voor deze wijze van betalen.

WIE BEZORGT MIJN BESTELLING?:
Binnen Nederland wordt uw bestelling bezorgd door PostNL. In Belgie worden onze producten bezorgd door BPost.

HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN MET HAARVERF.NL ?:
Op de contactpagina vindt u een formulier waarmee u contact kunt opnemen met Haarverf.nl.

OP WELKE MANIER KAN IK MIJN UITGROEI LATEN VERDWIJNEN?
Dat is heel simpel: je hoeft alleen hetzelfde haarkleurproduct (met hetzelfde kleurnummer) te gebruiken die je vorige keer hebt gebruikt. Volg nauwkeurig de aanwijzingen die op de verpakking staan, zoals hoe je het kleurmengsel aanbrengt bij de haaraanzet en hoe lang het moet inwerken.
Omdat jouw haar met gemiddeld 1 centimeter per maand groeit, raden wij jou aan om de uitgroei om de 6 weken te behandelen. De uitgroei wordt nu immers duidelijk zichtbaar. Wanneer je een permanente haarverf gebruikt, kleur dan alleen de uitgroei. Bij een semi permanente haarverf kun je de volledige haardos om de 6 a 8 weken opnieuw kleuren. De uitgroei wordt dan bijgekleurd en de kleur van de overige haren worden weer verlevendigd.

WAAR MOET IK REKENING HOUDEN ALS IK EEN BRIL DRAAG EN MIJN HAAR WIL KLEUREN?
De pootjes van je bril kunnen verkleuren als je haarverf gebruikt. Door middel van de pootjes in te pakken met een simpele huishoudfolie kun je jouw bril beschermen tegen onbedoelde verkleuring als je haren van een nieuwe frisse kleur voorziet. Ook plakband kan de pootjes van de bril effectief beschermen. Mocht je nog een oude bril hebben liggen dan is dat natuurlijk ook een optie.

KAN HET GBRUIK VAN HAARVERF HAARUITVAL VEROORZAKEN?
Nee, dat is niet mogelijk. Als je jouw haren verft, kleur en bewerk je alleen het zichtbare deel van het haar. Haaruitval wordt veroorzaakt door functieverstoringen in het lichaam, denk aan bijvoorbeeld hormoonschommelingen, voedingstekorten, extreme vermoeidheid en medicijngebruik. Bij haaruitval betreft het de haarwortel die in de hoofdhuid zit. Een haarkleuring werkt alleen op het zichtbare deel van het haar, dat wil zeggen de haarvezel.

IK BEN ZWANGER, KAN IK MIJN HAREN VERVEN?
Ook als je zwanger bent kun je gewoon jouw haren kleuren. Om ieder risico uit te sluiten kun je het beste 48 uur vooraf een gevoeligheidstest doen. Hoewel het zelden voorkomt kun je op deze manier eventuele vervelende reacties op het product vooraf ontdekken.

IK HEB ZOJUIST MIJN HAREN GEKLEURD MAAR HET RESULTAAT IS VLEKKERIG?
Als je zojuist je haren hebt geverfd en blijkt dat, nadat het haar gedroogd is, de haarverf niet overal goed heeft gepakt, kan een vlekkerig patroon zichtbaar zijn. Verf het haar nog een keer en zorg dat je de verf gelijkmatig verdeeld over het haar. Zorg er ook voor dat je genoeg haarverf hebt. Vaak is het verstandiger om twee stuks te kopen, zeker bij iets langer haar. (nek)

MIJN HAARKLEUR IS TE DONKER GEWORDEN !
Als je haarkleur te donker is uitgeslagen, raden we je aan om je haar intensief te wassen:

  • Breng normale shampoo aan op droog haar, dus nog geen water gebruiken.
  • Dek het haar hierna af met doorzichtige huishoudfolie.
  • Laat het ongeveer 20 minuten inwerken.
  • Spoel vervolgens de shampoo met ruim water uit.

Indien nodig, herhaal deze stappen…

Ook kan je er voor kiezen om lichte lokken te laten zetten zodat je haar minder donker lijkt. Vind je je haar echt veel te donker dan raden we je aan om je haar te ontkleuren.

MIJN HAARKLEUR IS TE FEL GEWORDEN!
Als je haarkleur te donker is uitgeslagen, raden we je aan om je haar intensief te wassen:

  • Breng normale shampoo aan op droog haar, dus nog geen water gebruiken.
  • Dek het haar hierna af met doorzichtige huishoudfolie.
  • Laat het ongeveer 20 minuten inwerken.
  • Spoel vervolgens de shampoo met ruim water uit.

Indien nodig, herhaal deze stappen…

Vervolgens kun je er voor kiezen om een kleuring met een natuurlijke nuance aan te brengen.

WAAROM HEBBEN MIJN HAREN NA HET VERVEN NIET DEZELFDE KLEUR ALS OP DE VERPAKKING?
Dit heeft alles te maken met de kleur die je haar heeft voor het kleuren. Het eindresultaat van een kleuring is namelijk altijd afhankelijk van de ondergrond waar de kleuring overheen wordt gezet. Daarom zie je op de verpakking ook altijd welke kleur je bij welke uitgangskleur kunt verwachten.